Veelgestelde vragen

1

Biedt Administratiekantoor Boelhouwer Advies mij een tevredenheidsgarantie?

Wij zijn ervan overtuigd dat Administratiekantoor boelhouwer advies meerwaarde voor u biedt. Daarom durven wij u een garantie te geven. U kunt uw blok abonnement ieder moment aanpassen of in overleg opzeggen. Wij zijn pas tevreden als u dat bent!

2

Welke soort ondernemers/bedrijven kunnen terecht bij Administratiekantoor Boelhouwer Advies?

Administratiekantoor boelhouwer advies richt zich op kleine en middelgrote bedrijven (tot 250 medewerkers), startende ondernemers en zelfstandigen zonder personeel. De verschillende ondernemingsvormen die wij ondersteunen zijn eenmanszaak, vennootschap onder firma, maatschap en een besloten vennootschap.

3

Is het mogelijk om een kostenindicatie voor mijn administratie te ontvangen?

U kunt een offerte op onze website aanvragen. Hierna ontvangt u zo spoedig mogelijk een email met de te verwachten maandelijkse kosten voor de werkzaamheden die u wilt uitbesteden. Natuurlijk kunt u ook telefonisch een offerte opvragen of een afspraak met ons maken. Voor een eerste indicatie kunt u op onze blok pagina terecht.

4

Wanneer lever ik mijn boekingsstukken aan?

U kunt uw boekingsstukken dagelijks via e-mailuploaden. Deze worden door ons binnen 24 uur verwerkt. Aan het einde van de maand stellen wij evt een maandrapportage voor u op. Op deze manier hebt u een actueel overzicht over uw financiële cijfers, openstaande debiteuren en crediteuren. Voor de omzetbelasting ontvangt u van ons maandelijks een schema met tijdstippen waarop u de gegevens moet aanleveren. Op die manier kunnen wij u tijdig een concept aanleveren, dat na uw akkoord definitief wordt gemaakt. Na deze dubbele controle verzenden wij uw btw-gegevens aan de Belastingdienst en u ontvangt van ons een btw betalingsoverzicht.

5

Hoe lever ik mijn boekingsstukken aan?

De meeste boekingsstukken kunt u via de e-mail uploaden. Tijdens het uploaden kunt u kiezen of het om een inkoopfactuur (factuur, bonnetje) of verkoopfactuur gaat. Als u klant wordt bij ons, ontvangt u ook onze korte handleiding voor het uploaden van boekingsstukken en het gebruik van e-mail. Uiteraard kunt u ons altijd mailen en bellen als u vragen hebt.

6

Hoe zet ik mijn bestaande administratie over?

Overstappen kan op ieder moment. Als u beslist om klant te worden bij Administratiekantoor boelhouwer advies, ontvangt u van ons een overstapformulier met de gegevens die wij nodig hebben. Hiermee wordt veilig gesteld dat de administratie naadloos aansluit bij uw behoefte. Indien u wenst kunnen wij het proces afstemmen met uw bestaande accountant of eerdere administrateur. Met bovenstaande informatie kunnen wij binnen 48 uur met uw administratie aan de slag .

7

Kan ik bellen/mailen met vragen over mijn administratie en hoe snel mag ik een antwoord verwachten?

Natuurlijk kunt u telefonisch of per mail vragen stellen over uw administratie. Wij streven ernaar om uiterlijk binnen twee werkdagen antwoord te geven. Als het uitzoeken van uw vraag langer duurt, zullen wij u een tijdsindicatie geven.

8

Hoe en wanneer kan ik mijn cijfers zien?

U ontvangt evt iedere maand een rapportage met uw financiële cijfers en openstaande posten van de maand ervoor. Hierdoor kunt u als ondernemer altijd worden geïnformeerd over de financiële positie van uw bedrijf. Zo heeft u altijd online inzicht in de door u geüploade boekingsstukken en kunt u oude documenten indien nodig inzien.

9

Bieden jullie ook andere diensten aan behalve het voeren van de administratie?

Naast het voeren van uw boekhouding kunt u bij ons ook terecht voor het opstellen van de jaarrekening, de btw-aangifte, de ib of vpb aangifte en de salarisadministratie. Ook kunt u bij ons terecht voor financieel en commercieel advies. Onze uitgebreide kennis en ervaring binnen groot- en kleinbedrijf delen wij graag met u. Voor fiscale diensten en pensioenberekeningen werken wij via vaste partners, die wij via een selectieprocedure gekozen hebben. Hiermee hebben wij goede prijsafspraken gemaakt, die voor onze klanten voordelig zijn.

10

Kan ik ook persoonlijk advies op afstand krijgen?

Hiervoor maken wij gebruik van TeamViewer. Neem contact met ons op, om hiervoor een afspraak te maken.

Boelhouwer Advies Tiel